fbpx


Postadres
Merijntje Gijzenlaan 22
4625 GD Bergen op Zoom
085 – 4019437
06 – 21143597

*We zijn bereikbaar op: werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur

Volg ons

Workshop “Binnenkant – Buitenkant”

Workshop “Binnenkant – Buitenkant”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 31/05/2018
10:00 - 16:00


Je binnenkant heeft betrekking op wie je in essentie bent. Wat is jouw geschiedenis, wat is je verhaal?  Wat zet jou in beweging of wat houd je tegen om je te laten zien en te laten horen? Alles begint bij je eigen essentie.

Jouw levenshouding vertaalt zich naar buiten en zien we terug in je gedrag, houding en uitstraling, oftewel de buitenkant. Doordat je kanker hebt (gehad) kan het zijn dat je een heel ander beeld over jezelf hebt gekregen. Hiermee bezig zijn kost je (te)veel energie, dan is het goed je af te vragen of je dat wilt blijven doen of dat je gaat voor een positieve verandering.

 

Wat houdt de workshop in?

In deze workshop van één dag geven we aandacht aan je binnenkant en buitenkant.  We gaan aan de slag met je zelfbeeld, uitstraling, kleding, taal en stemgebruik.  Een boost voor je zelfvertrouwen, want je verdient het om weer te stralen. Voorafgaand aan de workshop vragen we om over je outfit na te denken. Waar voel jij je vrouwelijk, mooi of prettig in?

 

Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is voor vrouwen die geraakt zijn door kanker.

 

Workshop wordt verzorgd door

Anneke de Leeuw

 

Locatie

Vanaf de buitenkant lijkt het een doorsnee huizenblok, maar als je eenmaal een voet in de tuin hebt gezet, kom je in een hele andere wereld terecht. We hebben het over Het Groene Dak, het eerste milieuvriendelijke woonproject van Utrecht. Opeens is er een oase van groen met daar middenin een gemeenschappelijk gebouw met inderdaad, het beloofde groen op het dak. Een heerlijke plek om even helemaal aan jezelf te denken en te werken.

 

Minimale deelnemers: 6
Maximale deelnemers: 12
Duur: 1 dag
Kosten: € 125,- excl. btw en inclusief een heerlijke lunch
Adres: Het Groene dak van Utrecht, Simón Bolivarstraat 33, te Utrecht
Parkeren: Parkeerruimte is voldoende aanwezig en gratis.
Wilt u deelnemen aan de training? Stuur ons een mail

People, that's what it's all about!