fbpx


Postadres
Merijntje Gijzenlaan 22
4625 GD Bergen op Zoom
085 – 4019437
06 – 21143597

*We zijn bereikbaar op: werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur

Volg ons

We are a team. We love what we do. Simple as that.

Over ons

Kanker is ingrijpend. Of je het nu zelf hebt (gehad) of iemand in je omgeving. Onzekerheid, angst, verdriet, misschien ook boosheid laten je wereld stil staan. Het is echter niet vreemd als je hierbij vastloopt.

Onze coaches geven je handvatten om weer grip op je leven te krijgen. Wanneer je ziek bent geweest, dit nog bent of zelfs als je niet meer beter wordt. Coach Connect is een landelijke organisatie van ervaren coaches, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met kanker en hun naasten.

Geen wachttijden

Wij kennen geen wachttijden, want we snappen dat als je een hulpvraag hebt ook snel geholpen wilt worden.

Onze coaches 

De coaches karakteriseren zich door sterke persoonlijkheden met lef en durf om ergens voor te staan. En niet bang zijn voor het leven of de dood.

Zij beschikken allen over een HBO coach opleiding aangevuld met het keurmerk coach bij kanker. Hierdoor kun je uitgaan van kwaliteit.

De coaches beschikken over kennis, verdieping en gaan een confrontatie niet uit de weg. Sommige coaches zijn ervaringsdeskundigen. Zij kunnen zich als geen ander inleven in de turbulentie die kanker veroorzaakt in je leven. Wij werken landelijk en het vrijblijvende kennismaking gesprek kan bij je thuis plaatsvinden of bij de coach in de praktijk.

Het team van Coach Connect

Stel je vraag via WhatsApp.