Postadres
Merijntje Gijzenlaan 22
4625 GD Bergen op Zoom
085 – 4019437
06 – 21143597

*We zijn bereikbaar op: werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur

Volg ons

We are a team. We love what we do. Simple as that.

Over ons

Coach Connect vindt zijn oorsprong vanuit Academie CRK, de opleider voor coaching rondom kanker.

In 2016 heeft Yess Beniers, toen nog als studente verbonden aan de academie, de sprong in het diepe gewaagd en Coach Connect overgenomen. Met als doel een organisatie neer te zetten om zoveel mogelijk mensen, getroffen door kanker, te helpen met (vergoede) coaching.

Al vrij snel kwamen er vraagstukken uit het hele land en werd duidelijk dat het doel niet alleen te realiseren is. Coach Connect is inmiddels uitgegroeid naar een landelijke organisatie van ervaren coaches.

De coaches karakteriseren zich door sterke persoonlijkheden met lef en durf om ergens voor te staan. En niet bang zijn voor het leven of de dood.

Zij beschikken allen over een HBO coach opleiding aangevuld met de opleiding coaching rondom kanker. Daarnaast hebben ze minimaal 2 jaar werkervaring in het oncologische werkveld. Hierdoor kun je uitgaan van kwaliteit.

De coaches beschikken over kennis, verdieping en gaan een confrontatie niet uit de weg. Sommige coaches zijn ervaringsdeskundigen. Zij kunnen zich als geen ander inleven in de turbulentie die kanker veroorzaakt in je leven.

Founder

Yess Beniers

Yess haar maatschappelijke roots liggen in het bedrijfsleven, voornamelijk in de rol van coach. Tijdens haar carrière kreeg ze te maken met kanker; persoonlijk, in haar naaste omgeving en ook op de werkvloer.

Hierdoor heeft ze uiteindelijk de stap gemaakt zich te gaan specialiseren als excellente coach rondom kanker.

Woorden die haar op het lijf geschreven zijn: levensgenieter, positief, direct, integer, respectvol, energiek en ondernemend.

“Look for something positive in each day, even if some day you have to look a little harder”

Co-Founder

Monique van Seters

Met een achtergrond als fysiotherapeute en sportdocente heeft Monique jarenlang met (top) sporters gewerkt, waarbij mentale coaching een belangrijke rol speelde. Na 12 jaar heeft ze besloten zich volledig op coachen te richten. Door zowel privé-, als in haar werksituatie in aanraking te zijn gekomen met kanker, is zij zich gaan specialiseren in coaching rondom kanker.

Haar persoonlijkheid in een notendop: warm, analytisch, doelgericht, positief en energiek.

“The happiest people don't have the best of everything, they make the best of everything”

Stel je vraag via WhatsApp.