fbpx


Postadres
Merijntje Gijzenlaan 22
4625 GD Bergen op Zoom
085 – 4019437
06 – 21143597

*We zijn bereikbaar op: werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur

Volg ons

We are a team. We love what we do. Simple as that.

Over ons

Kanker is ingrijpend. Of je het nu zelf hebt (gehad) of iemand in je omgeving. Onzekerheid, angst, verdriet, misschien ook boosheid laten je wereld stil staan. Het is echter niet vreemd als je hierbij vastloopt.

Onze coaching geeft je handvatten om weer grip op je leven te krijgen. Wanneer je ziek bent geweest, dit nog bent of zelfs als je niet meer beter wordt. Coach Connect is een landelijke organisatie van ervaren coaches, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met kanker en hun naasten.

Geen wachttijden

Wij kennen geen wachttijden, want we snappen dat als je een hulpvraag hebt ook snel geholpen wilt worden.

Onze coaching 

Een coach bij kanker karakteriseert zich door een sterke persoonlijkheid, heeft lef en durft ergens voor te staan. En is niet bang voor vraagstukken over het leven of de dood.

De coach beschikt over een HBO coach opleiding aangevuld met het keurmerk coach bij kanker. Dit staat voor kennis en kwaliteit, verdieping en je kunt er vanuit gaan dat de coach een confrontatie niet uit de weg gaat. Sommige coaches zijn ervaringsdeskundigen. Zij kunnen zich als geen ander inleven in de turbulentie die kanker veroorzaakt in je leven.

Wij werken landelijk en het vrijblijvende kennismaking gesprek kan bij je thuis plaatsvinden of bij de coach in de praktijk.

Een aantal gezichten van Coach Connect

Stel je vraag via WhatsApp.