fbpx


Postadres
Merijntje Gijzenlaan 22
4625 GD Bergen op Zoom
085 – 4019437
06 – 21143597

*We zijn bereikbaar op: werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur

Volg ons

Moos

Head of security

De aanwezigheid van onze kantoorhond Moos zorgt voor een fijne en gezellige werksfeer. Hij zorgt ervoor dat we regelmatig bewegen, lachen en genoeg gesprekstof hebben. Regelmatig gaat hij mee naar een gesprek en dan heeft Moos ook een belangrijke taak. Hij zorgt ervoor dat de (stress)gedachten even uit het hoofd van onze cliënt verdwijnt en dát geeft een ontspannen gevoel.

Moos heeft een heerlijke eigen wil. Zo ligt hij het liefste naast zijn mand, in het enige streepje zon wat er te vinden is, in de weg of dicht bij de koelkast. En als het te druk voor hem wordt, wijkt hij uit naar een rustiger plek. Hij houdt het liefste van wandel coaching, maar als de cliënt hier niet toe in staat is dan komt hij lekker in de buurt liggen. Hij kijkt niet op als je gewoon je verhaal doet, maar als hij denkt dat je een knuffel kan gebruiken komt hij je zeker opzoeken. Het blijft een bijzondere ervaring, dat Moos zich vaak al bewust is van welke emotie er speelt, zonder dat je deze hebt gedeeld met de coach. .

Maar los van het feit dat Moos dus hard werkt voor zijn brokjes en er op de werkvloer een sfeer heerst ‘Moos is van ons allemaal’ heeft hij maar één baasje met wie hij ‘s avonds graag weer mee naar huis gaat.

 

Wil je een keer een coachwandeling samen met Moos? Mail ons gerust.

Moos

“Dogs have a way of finding the people who need them, and filling the emptiness we didn’t ever know we had”

Andere coaches