fbpx


Postadres
Merijntje Gijzenlaan 22
4625 GD Bergen op Zoom
085 – 4019437
06 – 21143597

*We zijn bereikbaar op: werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur

Volg ons

We love what we do. Simple as that.

Wij houden van ons vak! 

Men vraagt ons vaak ‘Is het niet heftig om altijd mensen te coachen die geraakt zijn door kanker?” Maar voor ons is het, het mooiste vak van de wereld. Iedere dag mogen wij mensen handvatten aanreiken, waardoor hun leven er iets mooier uit gaat zien. Wij werken met mensen die (weer) willen leren genieten van het leven, ondanks of men ziek is, dit is geweest of zélfs als men niet meer beter wordt.

Wie zijn wij? 

Ook Coach Connect begon klein. In 2017 opgericht door Yess Beniers, met als doel een aanvulling zijn op het medische traject rondom kanker. Nu, maar een paar jaar later is Coach Connect uitgegroeid tot een landelijke organisatie met coaches door heel Nederland.

Onze missie

Het is onze missie om mensen die geraakt zijn door kanker snel, maar vooral kwalitatief te helpen met hun hulpvraag. Doormiddel van pragmatische coaching, bewezen methodieken en humor bieden wij handvatten om weer grip op het leven te ervaren.

Het gaat erom, waar jij behoefte aan hebt!

Wij sluiten als, coach bij kanker, aan waar jij behoefte aan hebt. Want als je geraakt bent door kanker wordt je geleefd en weet niet je vaak niet wat je te wachten staat. Wij kunnen je hiermee helpen, samen creëren we een wenselijke situatie waarin je weer grip krijgt op zaken. Wij herkennen de thema’s die nu een rol kunnen spelen in je leven, zoals vermoeidheid, angst, zelfbeeld, relaties, zingeving of werk gerelateerde vraagstukken.

Wij weten waar we het over hebben

Als coach beschikken wij over een HBO coach opleiding aangevuld met gespecialiseerde opleidingen rondom ons werkveld. Tevens dragen wij met trots het keurmerk coach bij kanker. Dit staat voor kennis en kwaliteit, verdieping en je kunt er van uitgaan dat wij een confrontatie niet uit de weg gaan.

Sommige coaches zijn ervaringsdeskundigen. Zij kunnen zich als geen ander inleven in de turbulentie die kanker veroorzaakt in je leven.

Ook je naasten zijn bij ons welkom

Onze coaching is geschikt voor (jong)volwassenen, voor jou als individu of voor het hele gezin. Het coachtraject is maatwerk, dus samen gaan we kijken welke aanpak en frequentie het beste bij jullie past.

Laten we kennismaken en kijken wat onze coaching voor jou kan betekenen. 

Neem contact met Yess op!

Yess Beniers - Coach Connect bij kanker

Yess Beniers

yess@coachconnectbijkanker.nl

085-4019437

Liever een berichtje via whatsApp versturen, dat kan ook bij ons!