fbpx


Postadres
Merijntje Gijzenlaan 22
4625 GD Bergen op Zoom
085 – 4019437
06 – 21143597

*We zijn bereikbaar op: werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur

Volg ons

We love what we do. Simple as that.

Onze coaching geeft je handvatten om weer grip op je leven te krijgen. Wanneer je ziek bent geweest, dit nog bent of zelfs als je niet meer beter wordt.

Kanker is nou eenmaal ingrijpend. Of je het nu zelf hebt (gehad) of iemand in je omgeving. Onzekerheid, angst, verdriet, misschien ook boosheid laten je wereld stil staan. Het is echter niet vreemd als je hierbij vastloopt.

Geen wachttijden

Wij kennen geen wachttijden, want we snappen dat als je een hulpvraag hebt, je ook snel geholpen wilt worden. Na aanmelding heb je binnen een week een kennismaking met een coach.

Door heel Nederland

Wij werken landelijk en het vrijblijvende kennismaking gesprek vindt bij je thuis plaats, een keukentafel gesprek noemen wij dat. Je mag altijd iemand uitnodigingen om  ook aan te schuiven bij dit gesprek als je dit prettig vindt.

Verwijzing & Vergoeding

Er is geen verwijzing van de huisarts nodig, je kunt direct contact met ons opnemen voor het plannen van een kennismaking. Onze coaching wordt door sommige zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding is verschillend per zorgverzekeraar.

Een coach bij kanker karakteriseert zich door een sterke persoonlijkheid, heeft lef en durft ergens voor te staan. En is niet bang voor vraagstukken over het leven of de dood.

Waar heb jij behoefte aan?

Maar wat nog belangrijker is, een coach bij kanker sluit aan waar jij behoefte aan hebt. Want als je geraakt bent door kanker wordt je geleefd en weet niet je vaak niet wat je te wachten staat. Je coach kan je hier mee helpen, samen creëren jullie een wenselijke situatie waarin je weer grip krijgt op zaken. Elke coach is bekend met thema’s die een rol kunnen spelen, zoals vermoeidheid, angst, zelfbeeld, relaties, zingeving of werk gerelateerde vraagstukken.

Kennis

De coach beschikt over een HBO coach opleiding aangevuld met het keurmerk coach bij kanker. Dit staat voor kennis en kwaliteit, verdieping en je kunt er vanuit gaan dat de coach een confrontatie niet uit de weg gaat.

Sommige coaches zijn ervaringsdeskundigen. Zij kunnen zich als geen ander inleven in de turbulentie die kanker veroorzaakt in je leven.

Voor het hele gezin

Onze coaching is geschikt voor volwassenen of het hele gezin en geeft weer handvatten om grip op het leven te krijgen.

Stel je vraag via WhatsApp.