fbpx


Postadres
Merijntje Gijzenlaan 22
4625 GD Bergen op Zoom
085 – 4019437
06 – 21143597

*We zijn bereikbaar op: werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur

Volg ons

Een kennismaking is altijd snel te plannen, vrijblijvend en gratis

Wij hebben géén wachtlijst!

Kennismaking

Tijdens de kennismaking verken je in het kort de hulpvraag en heeft de coach gelegenheid om zijn/haar werkwijze uit te leggen. Vervolgens beslissen jullie of er een klik is en of het zinvol is om samen verder te gaan.

Aan het einde van deze kennismaking wordt er ingeschat wat een realistisch tijdspad voor je is en hoeveel sessies er nodig zijn. Hierdoor krijg je ook direct inzage in de kosten.

Een coaching gesprek van een uur kost € 65,00 excl. BTW en excl. reiskosten. Onze trajecten zijn kortlopend en op deze manier blijven de kosten overzichtelijk.

Elk traject is maatwerk, maar uit ervaring weten we dat wij tussen de 5 en 10 gesprekken van maximaal 1,5 uur nodig hebben om jou weer de regie in eigen handen te geven.

We hebben géén wachtlijsten, binnen een week kunnen wij bij jou thuis aan de keukentafel zitten voor een persoonlijke kennismaking. En je mag altijd iemand uitnodigingen om ook aan te schuiven bij dit gesprek als je dit prettig vindt.

Wij werken landelijk, er zit dus altijd wel een coach bij je in de buurt!

Hoe werkt een coachtraject?

We gaan samen aan de slag met bewezen methodieken waarmee je je doelen bereikt. Een coachtraject is individueel, maar indien gewenst kun je het ook samen met je partner doen.

Wij bieden je handvatten welke je direct toe kan passen in je eigen leven, op je eigen tempo en op je eigen manier.

Het coachtraject is opgebouwd in kleine stapjes. Tijdens ieder gesprek een klein stapje, een oefening, een opdracht of een overdenking. Op deze manier integreer je het eenvoudig met je leven en zorg je ondertussen toch voor blijvende transformatie.

Daarnaast staat je coach altijd klaar om je te ondersteunen waar nodig. We houden van laagdrempelige communicatie, dus stuur gerust een berichtje in de avond of in het weekend. Onze coaches snappen dat de vraag soms écht niet kan wachten.

Wordt het coachtraject vergoed?

Coaching bij kanker  zit niet in het pakket van de zorgverzekering. Dit is simpelweg, omdat wij als organisatie geen zorgverleners zijn, maar ‘ambulante hulpverleners’.

Wel werken wij intensief samen met vele gemeenten door heel Nederland op het gebied van individuele begeleiding voor mensen die geraakt zijn door kanker.

Dit betekent dat je in aanmerking kan komen voor een WMO of PGB vergoeding voor onze begeleiding.

Daarnaast ervaren veel werkgevers het als prettig om een zieke collega te kunnen steunen door middel van een coachtraject op maat. Zij zijn immers ook bij gebaat als hun medewerker duurzaam kan re-integreren.

Met een doelgericht plan wat zich richt op herstelgerichte elementen en een heldere offerte maken we onze werkwijze inzichtelijk.

Heb je nu nog vragen over het coachtraject, de financiën of wil je jouw persoonlijke situatie voorleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons via onderstaande knop.