fbpx


Postadres
Merijntje Gijzenlaan 22
4625 GD Bergen op Zoom
085 – 4019437
06 – 21143597

*We zijn bereikbaar op: werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur

Volg ons

Coaching bij kanker gaat over de kunst om te leven.

Voor wie?

Of je het nu zelf hebt (gehad) of iemand in je omgeving. Kanker is ingrijpend. Iedereen krijgt hierin te maken met onzekerheid, angst, verdriet en misschien zelfs boosheid. Hoe moet je nu verder? Het is niet vreemd als je hierbij vastloopt.

Onze coaches geven handvatten om weer energie op te doen en jouw kwaliteit van leven te verbeteren. Of je nu ziek bent geweest, nog bent of zelfs als je niet meer beter wordt.

Worstelen je partner en/of kinderen met hun gevoelens rondom kanker? Onze coaches kunnen ook hen begeleiden.

Voor elke hulpvraag is er een coach! We hebben verschillende expertises in huis: coaching voor kinderen, jongeren, gezin, werk of re-integratie, rouw en relatie. We begeleiden ook in de palliatieve en terminale fase. Want ook tijdens deze fase gaat coaching bij kanker over de kunst om te leven.

 

Wat kan ik verwachten?

Coach connect is er voor iedereen die geraakt is door kanker. Wij helpen onze klanten met verschillende vraagstukken en we sluiten daarbij altijd aan op jouw behoefte. Of je nu net de diagnose gehad hebt, je klaar aan het maken bent om weer te integreren of midden in de behandeling zit. Wij zijn beschikbaar in elk fase, dus wanneer jij hulp kunt gebruiken.

Ben jij benieuwd naar de verhalen en hulpvragen van andere klanten? Klik dan hieronder op een van de blogs om het volledige verhaal te lezen.

Lees hier wat onze coaching voor andere heeft betekend?